Diplomering

Diplomering

Nogmaals van harte gefeliciteerd! Jullie hebben het gefikst! Het was een groots feest, en wat een avontuur is het geweest! We hopen dat jullie de kater inmiddels een beetje te boven zijn en weer rechtop kunnen staan zonder te wankelen.

Nu jullie klaar zijn met het BNC, wensen we jullie alle succes in de toekomst! Jullie staan aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk, vol spannende uitdagingen en misschien zelfs een onverwachte ontdekking dat je ouders toch wel gelijk hadden over die ene carrièrekeuze.

Vergeet niet om zo nu en dan eens iets van je te laten horen. We horen graag hoe jullie het maken, hoe vaak je de snooze-knop hebt ingedrukt voor je eerste werkdag en natuurlijk hoe vaak je al hebt gezegd: “Ik had me geen zorgen hoeven maken, school was eigenlijk best makkelijk!”

En voor degenen die het feest nog wat willen herbeleven hieronder de foto’s. Mocht je het origineel van de foto willen, stuur dan een mail naar info@bnc.nu. We zullen ervoor zorgen dat je een bewijsstuk hebt van die fantastische avond – ideaal om je toekomstige kinderen mee te imponeren!

Nogmaals, gefeliciteerd en veel succes! En onthoud: het leven is als een fiets, om in balans te blijven moet je in beweging blijven. Dus trap door, geniet van de rit, en als je ooit terug wilt kijken, weet je ons te vinden!

Terug naar het nieuwsoverzicht: 

Meer weten over het BNC?