Naar de brugklas

Aanmelden leerjaar 1 schooljaar 2024-2025

De aanmeldperiode is inmiddels voorbij. Wij begrijpen dat het proces van aanmelden niet altijd vlekkeloos verloopt. Misschien heb je al een school gekozen maar begin je toch te twijfelen of het de beste keuze is. Of misschien ben je ingeloot voor een school die niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Heb je dus twijfels, neem dan contact met ons op via info@bnc.nu.

LET OP! In ons leerjaar 1 voor het schooljaar 2024-2024 is alleen nog ruimte in onze vmbo-T klas. Heb je havo-kans of havo of vwo advies dan plaatsen we je op een wachtlijst.

Kom naar onze school en neem onderstaande mee

(ben je niet in staat om te komen dan mag mailen ook):

 

Het ingevulde aanmeldformulier van het BNC;

 

Testuitslagen indien niet afgenomen op de basisschool;

 

Waterland: adviesformulier basisschool met het unieke leerlingnummer (ook leerlingen uit Landsmeer);

 

Zaanstreek: adviesformulier van de basisschool en het OKI-doc;

 

Amsterdam: Je ontvangt via je basisschool een e-mail met een code van ELK.
Daarmee kun je inloggen op de site voor de Centrale Loting en Matching. Tussen 25 en 31 maart meldt je je digitaal aan met een voorkeurslijst. Op 17 april 2024 is de uitslag van de Centrale loting en matching. Leerlingen uit Amsterdam moeten zich bijons in 2 gedeeltes aanmelden (het digitale deel en na de loting ons aanmeldsformulier en het ID-Bewijs bij ons langsbrengen)

Gewoon even bellen 0299 658383. Wij helpen je graag!

Aanmeldingformulier 2024-2025

Dit volledig ingevulde en ondertekende formulier (let op het zijn 2 pagina’s), inclusief de bijlagen, bij voorkeur, inleveren bij de schooladministratie.  U kunt de documenten eventueel ook mailen aan info@bnc.nu of per post verzenden aan Bernard Nieuwentijt College, Pierebaan 5, 1141 GV Monnickendam

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden

Het formulier invullen en van een handtekening voorzien gaat zo: