VACATURE LEERLINGBEGELEIDER, zwangerschapsvervanging (0,6 fte)

 

Wij zoeken voor een lange periode een leerlingbegeleider: van december 2021 tot aan de zomervakantie wegens zwangerschapsvervanging. De leerlingbegeleider maakt deel uit van het “zorgteam” dat bestaat uit een zorgcoördinator/ ondersteuningcoördinator, de begeleider passend onderwijs (BPO), schoolmaatschappelijk werk en de counselor.
De leerlingbegeleider begeleidt leerlingen individueel, al dan niet vanuit een arrangement. Twee maal per week verzorgt de leerlingbegeleider HPO, een groepsles plannen en organiseren voor een kleine groep leerlingen.
De leerlingbegeleider werkt planmatig, stemt af met vakdocenten, mentoren en ouders en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

De leerlingbegeleider heeft een afgeronde opleiding Orthopedagogiek of Psychologie afgerond en ervaring met werken op een middelbare school en de verschillende doelgroepen die binnen het Passend Onderwijs onze school bezoeken.

Reageren op deze leuke vacature doe je door je motivatiebrief en cv te mailen aan Raymond Weijgertse, directeur van de school, via r.weijgertse@bnc.nu . Reageren kan tot en met dinsdag 12 oktober. Gesprekken worden in de week van maandag 25 oktober gepland.