Start informatie ouders leerjaar 1

Beste ouders van leerjaar 1,
Spannend hoor: uw kind gaat volgende week voor het eerst naar de middelbare school. Ik hoop dat u een fijne zomer heeft gehad en dat uw kind zin heeft in volgende week. Wij hebben er in ieder geval wel zin in!

Maandag is iedereen vrij. Dinsdag is er een programma voor alle leerlingen. De leerlingen van leerjaar 1 starten om 9.30 uur in de kantine en gaan daarna samen met de mentor en de klas aan de slag met een introductieprogramma. Hiervoor zijn een rugzak, etui, agenda en laptop (met oplader!) nodig. In verband met de digitale Cito-toetsen die we als nulmeting afnemen, zullen de leerlingen onder begeleiding van hun mentor en de ICT-medewerker een programma downloaden. Dit programma is nodig om op de woensdag- donderdag en vrijdagochtend de digitale toetsen af te kunnen nemen. Indien u vragen heeft over het downloaden van het programma, kunt u contact opnemen met Cees Zeeman via c.zeeman@bnc.nu.

Het weekrooster wordt uiterlijk vandaag om 17.00 uur op onze website (https://bernardnieuwentijtcollege.nl) gepubliceerd, onder het tabblad DAGROOSTER.

Ik wens u een fijn weekend.

Met vriendelijke groet,

Raymond Weijgertse
Directeur Bernard Nieuwentijt College Monnickendam