ACTUELE VACATURES


LEERLINGBEGELEIDER, 0,6 FTE

Het Bernard Nieuwentijt College is op zoek naar een ervaren, enthousiaste en flexibele leerlingbegeleider voor maximaal 0,6 fte.

De leerlingbegeleider is minimaal HBO opgeleid in (Ortho)Pedagogiek of Psychologie en heeft bij voorkeur ervaring in het voortgezet onderwijs. De leerlingbegeleider werkt samen met de zorgcoördinator, mentoren, vakdocenten, ouders en externen om de leerlingen die aanvullende ondersteuning te bieden die nodig is. Daarnaast geeft de leerlingbegeleider feedback aan docenten en heeft de leerlingbegeleider een rol in de aannamecommissie.

De vacature gaat al in per 1 januari 2019. Wij moeten dus tempo maken met het invullen van deze mooie vacature.

Wij bieden een fijne werkplek: werken op een school met leuke leerlingen, betrokken ouders en enthousiaste teamleden. De officiele functie volgens het functieboek van ZAAM is “Medewerker Begeleiding & Zorg” in maximal schaal 10. Werkdagen zijn in ieder geval de dinsdag en de vrijdag, de derde dag is in overleg.

De vacature loopt aan het eind van het schooljaar af en bij goed functioneren is er ruimte voor een vaste aanstelling.

Reageren doe je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op maandag 10 decemberen door een motivatiebrief en actueel c.v. te sturen aan dhr. R. Weijgertse, directeur van het BNC via r.weijgertse@bnc.nu. Graag in de brief aangeven per wanneer je verwacht beschikbaar te zijn.

Reageren kan door een motivatiebrief met CV te mailen naar Raymond Weijgertse, directeur BNC (r.weijgertse@bnc.nu).